Més futbol

Ancelotti: “Cal jugar millor si volem tornar a casa amb el títol”

El tècnic madridista Carlo Ancelotti ha comparegut davant els mitjans per parlar sobre el duel de supercopa contra el València. Aquestes han estat les seves declaracions:

Títol en joc
“Els títols sempre són importants. El títol de l’any passat ens va donar molta confiança per afrontar la temporada i tan de bo aquesta supercopa sigui el mateix. Cal preparar bé el partit de demà i jugar millor per poder tornar a casa amb un altre títol”.
Nivell després mundial
“Era previsible que en aquest moment de la temporada no estiguem en la millor condició, però els senyals dels entrenaments eren bones i em va sorprendre el partit contra el Vila-real. Ells també van mostrar una altra cara i cal tornar a fer les coses bé, sobretot en defensa perquè aquest equip sap defensar molt millor”.
XI sense espanyols
“Va ser casual i crec que l’arrel d’aquest club és clarament espanyola, però també és universal”.
Pes del mundial
“Jo no noto que als jugadors els hi estigui costant més, però pot ser que alguns estiguin afectats i si això és així, cal esperar una mica”.
Dirigir a Gattuso
“Vam passar moments molt bonics, vam guanyar dues Champions i són records que m’enduc per sempre. No sempre les relacions són iguals i després vam tenir problemes personals”.
Sextet
“Nosaltres hem de lluitar per cada títol i cada competició, però no pensem en guanyar tots els títols sinó que anem pas a pas. Ara tenim la supercopa i més endavant, veurem”.
Perfil Gattuso
“He tingut jugadors que després han estat entrenadors i suposo que alguna cosa haurà après, però després cadascú posa a l’equip la seva experiència i coneixement. Els equips de Gattuso juguen de forma molt intensa i tenen una identitat molt clara al camp”.
Línia defensiva
“No em preocupa perquè ja he vist un bloc compacte, sòlid, que ens ha donat molt d’èxit i estic convençut que ho tornarem a fer. No és un problema de qualitat, és de sacrifici”.
Programar cicles
“Si parlem de l’aspecte físic, fa anys que es va parar de fer una programació molt llarga perquè hi ha molts partits, amb poc descans i cal organitzar-se de manera diferent”.
Possibles penals
“No els entrenem gaire i de vegades és difícil trobar a 5 jugadors que tinguin la motivació per llançar-los i a partir d’aquí entra l’aspecte mental. És impossible en un entrenament recrear l’ambient d’una tanda de penals”.
Aràbia Saudita
“L’afició local sempre crea un bon ambient i estem encantats de jugar aquí. Cristiano ha sigut un fitxatge fantàstic i li desitgem el millor perquè és una llegenda del nostre club, així com Gareth Bale”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)