Més futbol

Ancelotti: “Cal fer un partit molt complet”

El Madrid pot revalidar demà el títol de la supercopa guanyada l’any passat. Per a fer-ho, haurà de superar el Barça i Ancelotti creu que l’equip ha de jugar un molt bon partit. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

La importància de la supercopa

“Tots els títols són importants per a nosaltres. Ens donen confiança i motivació per continuar i mantenir un bon ambient. Ens juguem moltes coses demà i intentarem guanyar”.

El Barça està més necessitat?

“No. Els títols són importants per a nosaltres i lluitem cada dia per a això, per arribar en aquests moments en què podem jugar una final. L’equip està motivat i còmode, ja que tinc jugadors acostumats a aquest tipus de pressió. Tenim molta confiança”.

El plantejament

“No sé si la intensitat és la millor arma per a guanyar al Barça. Cal fer un partit molt complet a nivell defensiu i ofensiu, moure bé la pilota, sortir bé de la pressió, etc. S’han de fer molt bé totes aquestes coses i intentarem plantejar aquest tipus de partit. La intensitat no és la clau, sinó fer un partit complet en tots els aspectes”.

Les opcions de guanyar el sextet

“No està en el nostre pensament. Ens centrem en lluitar en totes les competicions i en tots els partits. Primer tenim el duel de demà i la supercopa. Hem de pensar en això perquè guanyar un sextet és molt complicat. Hem de continuar pas a pas i arribar bé a final de temporada”.

Hi ha poca fam de títols?

“No és veritat. Parlem de jugadors que porten anys guanyant, des del 2013 fins avui. Mai se’ls ha omplert la panxa ni s’omplirà. Tenen una qualitat mental molt alta i estem en un club molt exigent que no ens permet pensar en això”.

Benzema

“Sí, ha tornat. Ens dona molta confiança per als pròxims partits i per a la segona part de la temporada. El veig molt motivat, entrena bé. És una peça massa important per a nosaltres. Crec que l’equip ha sabut cobrir la seva absència, però ara ens ajudarà”.

Les lesions

“És clar que ens preocupa, però per a demà, excepte els que s’han quedat a Madrid i Lucas Vázquez, la resta estan bé. Camavinga s’ha recuperat del cop i Militao entrenarà sense problemes. És cert que costa més recuperar-se d’una pròrroga, però crec que arribarem bé al partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)