3a divisió FEF

Toca refer-se dels cops

El Girona B rep el líder, l’Europa (12.30h), i el Peralada el Badalona (16.30h)

El Girona B i el Peralada intentaran aconseguir aquesta tarda la primera victòria de l’any i de la segona volta després de perdre la setmana passada als camps de la Muntanyesa i el San Cristóbal, respectivament. Per tots dos els tres punts són vitals, i és que mentre el filial gironí no vol perdre el tren de les posicions de play-off, els xampanyers no volen veure com els seus perseguidors posen en perill la cinquena posició que li permetria jugar la promoció.

Per al Girona B no serà un partit gens fàcil, i és que els d’Axel Vizuete rebran a Riudarenes (12.30h) la visita del líder destacat de la lliga, l’Europa, que arriba amb vuit punts de marge respecte els seus perseguidors, el Sant Andreu i el San Cristóbal. Els graciencs dominen la lliga amb ma de ferro, però a domicili només han guanyat un dels últims quatre partits, amb la derrota inclosa al camp del Sants, l’única del curs.

Més fàcil sembla, com a mínim sobre el paper, el partit per al Peralada de Miquel Àngel Muñoz i Àlex Marsal, i és que els de l’Alt Empordà rebran la visita del Badalona, que arriba a la cita ocupant posicions de descens. Els badalonins només han guanyat un dels últims vuit partits, però si una cosa han demostrat aquest curs és que no els afecta jugar fora de casa, ja que les tres victòries que han aconseguit han estat a domicili (als camps de la Rapitenca, l’Hospitalet i el Girona B).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)