2a divisió FEF

L’Olot es queda a mitges contra el Prat (1-1)

Els olotins comencen perdent i tenen ocasions per remuntar en la segona part, però es queden amb un empat que no els serveix de res

L’Olot ha tancat la primera volta sumant un punt completament insuficient aquesta tarda a casa contra el Prat, un rival directe en la lluita per la permanència que ocupa la posició de play-out amb set punts més que els de Jonathan Risueño, que continuen sense guanyar des de l’arribada del nou tècnic –quatre empats i tres derrotes–. Els olotins s’han quedat amb la mel als llavis, i és que després de començar perdent han fet una bona segona part, en la que han igualat el marcador amb un gol de Forgas i han tingut ocasions per capgirar el marcador.

L’Olot ha fet una mala primera part. Els primers minuts ja no han estat bons, i és que el Prat ha sortit amb una marxa més i ha viscut molt a prop de l’àrea olotina disposant d’ocasions en jugades d’estratègia. En una d’elles, Elhadji ha marcat el 0-1 a la sortida d’un córner i ha complicat moltíssim el partit als de Jonathan Risueño. L’Olot no ha tingut reacció i fins el descans no ha trobat la manera de generar perill, ja que només ha provat un xut en tota la primera part i ha estat d’Ot Serrano en l’última acció abans del descans.

El guió ha canviat completament després de la represa. Els olotins han posat dues marxes més al partit i han estat capaços de tancar el Prat a la seva àrea, arribant amb molt perill per banda. Castells, en dues ocasions a la sortida d’un córner, i Xumetra han avisat, i finalment ha arribat el premi de l’empat amb el gol d’Ernest Forgas (64’). Bigas ha arribat per banda esquerra i ha posat una centrada perfecte a l’àrea petita on el davanter ha pogut rematar amb l’interior del peu al fons de la porteria. L’empenta de l’Olot ha continuat i Xumetra, poc després, ha estat a punt de capgirar el marcador però Craviotto ha fet una grandíssima aturada per evitar el gol en un xut de falta directa (71’). Els olotins han continuat insistint aprofitant la inèrcia, però els nervis també han pesat i en el tram final fins i tot el Prat ha tingut una gran ocasió per fer el segon en una mala sortida d’Arnau.