3a divisió FEF

Peralada i Girona B busquen la primera victòria de l’any

La jornada divuit del grup 5 de Tercera Divisió FEF pels dos conjunts gironins arrenca avui a les dotze del migdia. En primer lloc, el conjunt empordanès dirigit per Miquel Ángel Muñiz, visita a un camp complicat com el Narcís Sala. El conjunt del Sant Andreu ocupa la segona plaça de la taula i encadena 4 partits sense perdre. A casa tan sols ha perdut un punt i és contra el filial gironí (3-4). Pel matx d’aquest migdia, els xampanyers tindran la novetat a la convocatòria d’Adri Méndez. L’única baixa serà la de Biel per lesió.

D’altra banda, a la mateixa hora a Riudarenes, el conjunt dirigit per Axel Vizuete tindrà una bona oportunitat contra el Castelldefels per tornar a sumar de tres en tres després d’un mal inici de 2023 amb les derrotes contra la Montañesa i l’Europa. Els gironins, si aconsegueixen el triomf, podran atrapar als castelldefelencs que ocupen la sisena plaça amb vint-i-sis punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)