3a divisió FEF

El Peralada s’endú un punt del Narcís Sala (1-1)

El Peralada s’ha endut un punt del Narcís Sala (1-1), en un partit en què ha manat durant una bona fas.e en el marcador, a partir d’un gol de penal de Nierga (42’), però ha vist com el Sant Andreu, segon classificat, empatava i tenia una ocasió clara per capgirar el marcador.

El Sant Andreu ha buscat l’1-0 mitjançant Sergi Arranz, que primer ha rematat de cap d’Arranz (11’) i després ha topat amb una intervenció salvadora d’Aroca (20’). La primera arribada del Peralada ha acabat amb una rematada creuada de Palacios (23’). I en un període breu, ha arribat una centrada-xut de Marc Gelmà (38’), un xut ras de Marc Nierga que s’ha perdut per poc (39’) i el penal que ha significat el 0-1, transformat per Nierga (42’).

Amb l’avantatge, el Peralada resistia bé –hi ha hagut xuts tímids del Sant Andreu– i fins i tot generava algun ensurt, com una centrada de Palacios que Solans ha estat a punt de pescar (65’), o un xut des de lluny de Nierga (67’).No patien gaire, els de Miquel Àngel Muñoz, però el Sant Andreu ha empatat en una acció aïllada. Martí Alonso, que acabava d’entrar, ha batut Aroca amb un xut des de la frontal (76’).El mateix futbolista ha tingut molt a prop el 2-1, però entre Aroca i el travesser han tret el seu xut (82’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)