1a divisió FEF

Empat agredolç del Sabadell a Calahorra (1-1)

Els arlequinats sumen un punt a domicili que els manté fora del descens, però deixen escapar dos punts al camp del cuer després de ser superior i avançar-se al primer temps

El Sabadell empata a 1 al camp del cuer, el Calahorra, i suma un punt que el manté fora del descens. Partit competit a la Planilla en el qual els arlequinats han fet un gran primer temps i s’han avançat amb el gol de Pau Víctor. Els locals han empatat a la represa amb un penal per unes mans absurdes de Ricard Pujol.

Ha arrencat molt bé el partit el Sabadell, fent gala de l’estat de confiança amb el qual arribava al duel. Moha i Pau Resta han posat a prova a Limones en els primers minuts, i Moha s’ha estavellat amb el travesser sobre el quart d’hora de joc. A partir d’aquí el partit s’ha anat tancant i endurint en una superfície complicada a La Planilla. Moha ha hagut de marxar, novament lesionat. Però just abans del descans els arlequinats han trobat el premi que no havien tingut en l’inici. Pau Víctor ha enviat al fons de la xarxa una centrada de César Morgado.

L’inici de la represa ha estat tot el contrari al final del primer temps. Dos minuts i penal per unes mans clares i absurdes de Ricard Pujol. Ha transformat la pena màxima Santana per empatar. Pocs minuts després Sergi Puig ha hagut d’aparèixer en una doble ocasió dels locals. Els minuts han anat passant amb molta intensitat i constants duels individuals, però amb poc perill en cap de les dues porteries fins als darrers instants. Primer una gran aturada de Sergi Puig, després opcions clares per Gualda i Pau Víctor, sense premi.

El Sabadell suma un punt més que el manté fora del descens i encadena la quarta jornada consecutiva sense perdre. Dues victòries i dos empats des de l’arribada de Miki Lladó. El punt negatiu és que l’equip ha quallat un gran primer temps i ha aconseguit avançar-se al camp del cuer, molt lluny de tenir opcions per evitar el descens, però no ha pogut sumar els tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)