Més futbol

La sorpresa seria grossa

Mundial de clubs. L’Al-Hilal de l’Aràbia Saudita somia superar el Madrid, que busca un títol menor que l’ajudi a curar alguna ferida (20 h)

Madrid Al-Hilal

MADRID:Lunin, Carvajal, Nacho, Rüdiger, Alaba, Tchouameni, Modric, Kroos, Valverde, Vinícius Júnior i Rodrygo.BAIXES:Hazard, Mendy, Lucas Vázquez i Courtois.AL-HILAL:Al-Mayouf, Saud, Hyun Soo Jang, Al-Boleahi, Aldawsari, Kanno, Gustavo Cuéllar, Marge, Vietto, Al-Dawsari i Ighalo.BAIXES:Cap.LLOC I HORA:Complex Sportif Moulay Abdellah (20 h, Telecinco).ÀRBITRE:Anthony Taylor.

El Madrid viu un moment delicat, a vuit punts de distància en la lliga del Barça, que el va vèncer en la supercopa. Enmig de la mala dinàmica, l’equip blanc té avui la final del mundial de clubs (20 h), un títol menor que el podria ajudar a curar algunes ferides. El risc, però, és perdre, no tant pel que representa el títol –és, amb quatre, el que més mundials de clubs té–, sinó sobretot perquè, teòricament, l’entitat del rival és molt menor. L’Al-Hilal afronta la primera final de la competició, a la qual arriba després d’haver sorprès el Flamengo. Desfer-se del Madrid i ser el primer equip asiàtic que guanya el mundial de clubs seria un somni per al conjunt que prepara l’argentí Ramón Díaz, que té el nucli de la selecció de l’Aràbia Saudita. Ancelotti ha fet viatjar Militão i Benzema, que es van perdre la semifinal, però són dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)