Més futbol

El Madrid, campió del mundial de clubs

El Real Madrid és el nou campió del mundial de clubs. L’equip entrenat per Carlo Ancelotti s’ha imposat (5-3) a l’Al Hilal, en un partit força estrany, que no ha fet pinta de final en cap moment, ja que els blancs, sense haver d’accelerar han fet una mà de gols i, tot i encaixar-ne tres, mai ha semblat que l’equip el conjunt de l’Aràbia Saudita pogués competir l’enfrontament.

En la primera part l’equip madridista ha estat 18 minuts ficat. Els que ha tardat en fer els dos primers gols. Ha tingut la pilota i ha dominat, davant d’un rival que s’ha mostrat molt dèbil defensivament i que ha vist com Vinicius (13’) i Valverde (18’) li posaven la final molt costa amunt. Però el conjunt blanc, que en aquest primer tram de matx encara hagués pogut marcar-ne algun més ha abaixat el pistó i els saudites, en un contraatac culminat per Marega (26’), han tornat a entrar en el resultat.

I la segona part ha tingut un guió similar. Ha començat amb el Madrid fent dos gols de Benzema (54’) i de Valverde (58’) i sentenciant el matx amb el 4-1. Però la relaxació ha tornat en els madridistes i el marcador ha acabat 5-3. Vietto (63’) ha escurçat distàncies, Vinicius (69’) ha tornat a marcar i, finalment Vietto (79’), ha anotat la diana que ha tancat l’enfrontament.