El Girona B fa la feina al camp del Tona (0-2)

El Girona B ha aconseguit sumar els tres punts de la seva visita al camp del Tona (0-2). El conjunt d’Axel Vizuete ha sabut quin guió o plantejament de partit traçar per imposar-se al rival. Els blanc-i-vermells han sortit al camp a ser ordenats, no donar espais i construir contres per sorprendre als osonencs. I en la primera oportunitat que han pogut sortir amb velocitat, els gironins han fet el 0-1 gràcies a que Dawda ha aprofitat la centrada de la mort d’un company per empènyer l’esfèrica a dins de la porteria (16’). Un quart d’hora després, el Girona B ha assestat un nou cop a l’adversari quan Antal ha aprofitat una jugada plena de rebots a dins de l’àrea local per superar al porter i establir el 0-2 (32’).

En la segona part, la tònica del partit s’ha mantingut, el Tona no ha sabut com fer mal a la defensa gironina i els de Vizuete han intentat trenar alguna contra per sentenciar del tot un enfrontament que no ha patit variacions en el seu marcador.

El Girona B s’apropa momentàniament a quatre punts de les posicinos de play-off.