Territorial

Soteras torna a presidir

FCF. El president de la federació i la junta directiva prenen possessió del càrrec després de la victòria en les eleccions amb l’objectiu “que siguin els quatre anys més prolífics del futbol català”

Joan Soteras ja torna a ser el president de ple dret de la Federació Catalana de Futbol. Després de vèncer en les eleccions del passat dilluns 13 de febrer, la repetició obligada pel TCE de les eleccions del maig del 2022, el sabadellenc va prendre possessió del càrrec ahir al matí a la seu central de la FCF, en un acte en què hi van ser presents el president de la UFEC, Gerard Esteve, els presidents del Barça i el Girona, Joan Laporta i Delfí Geli, respectivament, el conseller de l’Espanyol Rafa Marañón i Llorenç Santasusagna, vicepresident de la junta gestora de la FCF que ha governat les últimes setmanes.

Soteras, que va ser el protagonista de l’acte per tercera vegada després de fer-ho el 2018 i el passat mes de maig del 2022, va voler enviar un missatge a tots els presidents del futbol català. “Els presidents del futbol català ens han donat la seva confiança amb més de 500 suports. Hem tornat a guanyar i ho hem fet amb una majoria aclaparadora. El millor aval són els fets i la garantia és el programa que ja havíem engegat i que continuarem implantant”, va explicar Soteras, fent referència a la creació de la superlliga catalana, la implantació de les categories per anys de naixement al futbol base i del futbol femení universal a totes les categories d’àmbit català. A més, Soteras va repetir el discurs que ha anat fent des d’abans de les eleccions en contra de la corrupció a la FCF: “El nostre deure és el de fiscalitzar cada euro que entra i surt d’aquesta casa, la casa de tot el futbol català, i per això continuarem implantant un rigorós control de despesa amb mecanismes per evitar errors del passat. Hem estat la junta que hem tret la corrupció de la federació. La responsabilitat que ens heu encomanat és molt gran i en som conscients. No vull ser el president d’uns quants, sinó de tots, i treballarem perquè aquests quatre anys siguin els més prolífics del futbol català.”

Després que Joan Soteras prengués possessió del càrrec el president i els membres de la seva junta directiva van celebrar la primera reunió del mandat, en què es va produir el nomenament de càrrecs i la designació dels delegats territorials que hi havia abans de les eleccions.

EL PROTAGONISTA

No vull ser el president d’uns quants, sinó de tots. Som la junta que ha eliminat la corrupció de la FCF i el control continuarà
La garantia és el programa que ja havíem engegat i que continuarem implantant
Joan Soteras
president de la federació catalana de futbol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)