1a divisió

Repartiment de punts en el derbi madrileny (1-1)

El Barça pot ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació si demà guanya a Almeria. Real Madrid i Atlético han empatat en el derbi madrileny d’aquesta tarda. Un duel que no ha estat exempt de polèmica, ja que els visitants han acabat amb deu futbolistes.

L’Atlético ha sortit valent al Santiago Bernabéu, mossegant més en la pressió i tenint més pilota, sobretot amb jugadors com Pablo Barrios. El primer avís ha estat una falta lateral picada per Carrasco que ningú ha pogut rematar (8’). Asensio ha respost ràpidament posant a prova a Oblak (9’). Els porters han tingut poca feina, però Courtois ha evitat el 0-1 rebutjant bé un bon xut de Carrasco (22’). El Madrid s’acostava amb perill a l’àrea matalassera, però no trobava porteria.

La segona meitat ha estat molt igualada, si bé l’ocasió més clara ha estat un xut de Griezmann que ha sortit fregant el pal (61’). El partit podria haver canviat per complet quan l’àrbitre, Gil Manzano, ha expulsat a Correa per un cop de colze al pit de Rüdiger (64’). L’Atlético ha protestat molt la decisió, excessiva, però el VAR ho ha ratificat i els de Simeone s’han quedat amb un futbolista menys. Tot i això, l’Atlético ha fet canvis ofensius i ha obert la llauna a pilota aturada. Giménez ha rematat de forma inapel·lable una falta lateral servida per Griezmann (78’). El Real Madrid, però, ha començat a assetjar la porteria d’Oblak, que ha tingut feina en xuts de Tchouaméni i Camavinga. Un d’ells ha acabat en el córner de l’empat, obra del palamosí Álvaro (85’), que ha rematat sol.

El Madrid s’ha bolcat a l’atac, però ha estat imprecís en els metres finals i el marcador no s’ha mogut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)