Ligue 1

Messi: “Ara estic còmode al club i a París, estic gaudint de la temporada”

Minuts després que el PSG anunciés una entrevista al seu canal de Youtube amb Leo Messi, les especulacions sobre l’anunci de la renovació de l’argentí amb el club francès han començat a florir per les xarxes socials. L’entrevista, però, ha servit per repassar l’actual moment de Messi, del PSG i sobre com afronten els parisencs la tornada dels vuitens de final de la Champions contra el Bayer de Munic en la qual hauran de remuntar un 0-1 en contra del Parc dels Prínceps. De la possible renovació, res de res:

Campió del mundial

“Guanyar el mundial va ser una cosa impressionant. Tot el que vaig viure és complicat d’explicar ja que és un somni de la meva vida. Ho vam compartir amb tota l’Argentina, esperàvem que fos una bogeria però no tant com ho va ser en realitat. Vam tenir la sort de jugar la final i guanyar-la”, ha comentat el de Rosario.

Final apoteòsica

“Va ser una final d’infart i una bogeria per com va anar el partit. Mbappé va ser protagonista, va fer tres gols però no va poder guanyar el títol. Ell ja és campió, ja sap el que és i va ser una final increïble pel món del futbol. és un orgull compartit equip amb ell i esperem fer coses bones a París”.

Moment personal

“Em sento molt bé. Ja he dit moltes vegades que el primer any em va costar adaptar-me a París però per diferents motius aquesta temporada vaig començar diferent, amb molta il·lusió, ganes i més còmode al club, a la ciutat i a tot el que significa París. Estic gaudint de la temporada i de com estic ara”, ha dit l’exjugador del Barça, que afegeix: “Em sento bé i l’equip ha donat un canvi i una altra imatge. Les victòries ajuden a treballar més contents i amb una altra dinàmica i tranquil·litat. Tenim molta il·lusió de poder seguir el nostre camí a la Champions i ho intentarem tot”.

Evolució seva i de l’equip

“Tota la meva vida ha estat així, treball, esforç, sacrifici i voler sempre més. Em va tocar venir a un nou equip i la il·lusió d’aconseguir títols amb el París i els grans objectius que ens plantegem. En els darrers partits hem millorat molt, després del partit contra el Marsella l’equip ha sortit reforçat amb la victòria. Farem tot el possible per donar la volta contra el Bayer i passar l’eliminatòria, que és l’objectiu.

Capacitats per remuntar

“És important arribar en bon moment al partit de tornada. En l’anada no estàvem en la millor forma però venim de dos victòries importants que ens reforcen. A Munic anirem a buscar el partit, serà igualat i complicat, tot es decidirà per detalls com el primer partit i guanyar allà és molt difícil. Arribem bé i estem capacitat per remuntar”, ha sentenciat Messi, sense un vincle amb cap equip a partir del proper 30 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)