Europa League

La Roma castiga la Real Sociedad

La Roma, el campió de la Conference League, ha fet un pas important per en els quarts de final de l’Europa League a costa de la Real Sociedad. El conjunt orientat per Jose Mourinho s’ha imposat (2-0) als txuri-urdin, que intentaran dijous vinent al Reale Arena en la tornada remuntar l’eliminatòria.

A l’Olímpic de Roma doncs, ha estat clínic el conjunt italià, que ha marcat al principi i al final, i ha sabut defensar-se bé davant d’un equip guipuscoà incapaç de generar ocasions de claredat. El Shaarawy (13’) ha obert el camí del triomf pels giallorrossi i Kumbulla (87’) ha encarrilat l’encreuament per la Roma.

L’Arsenal no guanya

El líder de la Premier League no ha passat de l’empat (2-2) al feu de l’Sporting de Portugal. Decidirà l’Emirates Stadium.

Sporting-Arsenal
3-3
U. Berlín-Saint-Gilloise
2-2
Bayer Lev.-Ferencváros
2-0
Roma-Real Sociedad
2-0
Xakhtar-Feyenoord
21 h
Manchester U.-Betis
21 h
Juventus-Friburg
21 h
Sevilla-Fenerbahçe
21 h Les tornades es disputen el 16/3

Conferenece League: El Vila-real empata (1-1) al feu de l’Anderlecht

L’equip groguet ha empatat (1-1) al feu de l’Anderlecht. Manu Trigueros (28’)ha avançat el conjunt entrenat per Quique Setién, però en la segona part Dreyer (57’) ha igualat l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)