1a divisió

L’Audiència Nacional ordena imputar Sánchez Arminio

Afers judicials.

L’Audiència Nacional ha ordenat al jutge que investiga l’anterior cúpula de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) que citi a declarar en qualitat d’imputats els anteriors responsables del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA), entre ells l’expresident Victoriano Sánchez Arminio, pel presumpte desviament de fons de 7,9 milions d’euros.

El tribunal estima parcialment el recurs interposat per la LaLiga i insta el jutge Alejandro Abascal a prendre declaració com a imputats a l’exsecretari general de la CTA Raúl Massó i al mateix expresident de la FEF Ángel María Villar, que ja estava investigat en aquest procediment. El que no ha acceptat la secció primera Penal és la petició de LaLiga d’imputar a la FEF, sol·licitud que s’estudiarà si s’escau després de les declaracions acordades.

Aquesta investigació, oberta el 2017 i centrada en la gestió de l’anterior cúpula de la Federació, transcorre en paral·lel del cas Negreira.

L’Audiència Nacional sosté en la seva interlocutòria que hi ha “indicis suficients” per cridar a declarar com a investigats qui presidís el Comitè Tècnic d’Àrbitres entre 1993 i 2019, i també integrés la comissió arbitral; a l’exsecretari tècnic del CTA i al mateix Villar, que no ha estat interrogat com a imputat per aquests fets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)