3a divisió FEF

El Peralada i el Girona B volen el play-off d’ascens

Els dos equips gironins es troben immersos en la disputa de les places per aconseguir l’ascens a 2a divisió FEF

Els equips gironins de la 3a divisió FEF, Girona B i Peralada, estan immersos en la lluita per entrar a la lligueta d’ascens a quatre jornades del final. El primer, que actualment és l’Europa, puja directe, i del segon al cinquè juguen el play-off. El Peralada es troba en tercera posició amb 45 punts i té un marge de cinc punts respecte el sisè, precisament el Girona B, que  ha escalat fins aquesta posició després de guanyar tres partits consecutius, i té la lligueta d’ascens a tocar, només dos punts per sota del San Cristóbal amb 40.

El Peralada té com a quatre últims rivals a la Pobla de Mafumet, Castelldefels, Rapitenca i Sants. Amb la classificació com a referència, són quatre enfrontaments contra equips de mitja taula cap a baix, inclús amb dos d’ells -la Rapitenca i el Sants- en zona de descens ara mateix. Malgrat sembli que és un final de calendari assumible, els conjunts als quals s’enfronta estan necessitats de punts i poden ser encara més perillosos.

Pel que fa al filial gironí, els seus últims quatre partits de fase regular seran davant del Badalona, Sant Andreu, Hospitalet i Vilassar de Mar. Mentre que tindrà adversaris de la part baixa de la taula, com són el Badalona i el Vilassar de Mar, el filial gironí també haurà de competir amb un dels candidats pel títol de lliga, el Sant Andreu. El partit contra l’Hospitalet serà d’alta tensió, ja que són dos rivals directes en la lluita per l’ascens i amb tres punts de diferència entre ells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)