2a divisió FEF

Un empat que no treu de pobre a l’Olot (1-1)

L’Olot ha empatat a la ciutat esportiva del Saragossa contra el Deportivo Aragó (1-1). El conjunt olotí ha fet una bona primera part amb el vent a favor però en la segona, els aragonesos han fet valer la inclemència del temps per generar més joc ofensiu i, gràcies a la qualitat individual de Rastrojo avançar-se en el marcador (64’). Els garrotxins, però, han millorat fins a empatar gràcies a una diana de Forgas assistit per Vilanova (73’) i han insistit fins a l’últim sospir per endur-se tres punts que eren vitals –Forgas ha tingut una ocasió immillorable en el 89–. Els d’Albert Blázquez es troben a set punts del play-out i a vuit de la permanència. En la propera jornada reben al municipal a l’Alzira, precisament qui ocupa la posició que permetria jugar l’eliminatòria de permanència.

Els primers compassos del partit han estat clarament de tempteig entre els dos equips. El vent ha obligat que la primera fase sigui així i l’Olot, que en el primer temps l’ha tingut a favor ha portat me´s la iniciativa del joc apropant-se amb cert perill a l’àrea aragonesa. Ho ha intentat a través de la velocitat de Valverde, amb el joc de combinació i alguna centrada d’Aimar i Callís, i també amb una bona pressió que ha complicat la sortida de pilota local. En el 38, Cerdà no ha pogut rematar una centrada en primera instància i Forgas en segona i dos minuts després una recuperació olotina en zona tres ha deixat sol Cerdà pel carril central però Saturday li ha pogut pispar la cartera quan l’atacant estava a punt de rematar. El Deportivo Aragó ha intentat estirar-se a través d’alguna contra comandada per Rastrojo. Precisament l’extrem ha gaudit de la millor arribada local amb un xut creuat després de deixar enrere Callís (44’).

En el segon acte, l’Olot ha hagut de jugar amb el vent en contra i als de Blázquez els ha costat més generar joc ofensiu d’entrada. De fet, el Deportivo Aragó ha avisat ben d’hora amb una rematada de Borge amb el cap al segon pal després d’un corner servit per Cortés (50’). La igualtat era la nota predominant fins que Rastrojo ha rebut al vèrtex dret, ha controlat l’esfèrica i s’ha tret de la màniga un xutàs creuat que ha superat Batalla (64’).

Els de la Garrotxa han tret una mica l’orgull quan semblava que es disposaven a claudicar i han aconseguit empatar el matx a falta encara de quinze minuts pel final. Aimar ha recuperat una pilota a la frontal i Èric Vilanova ha fet una bona assistència a Forgas que sol davant del porter no ha perdonat (73’). Rastrojo ha tornat a avisar amb un xut que ha sortit per damunt del travesser i en els instants finals, Forgas ha pogut fer l’1-2 amb una doble ocasió en el 89. Aimar ha posat una bona pilota a dins de l’àrea i l’ariet ha fet una primera rematada que ha acabat bloquejada pel porter i una segona sense direcció. Ha estat l’última acció destacada d’un empat que deixa igual a l’Olot amb només divuit punts per disputar-se.