3a divisió FEF

Micaló val per tres punts

3a div. FEF. El lateral fa un doblet clau per segellar el triomf d’un Peralada amb un marge de 8 punts amb el sisè faltant-ne 9 per jugar

Peralada 3 Pobla Maf. 1

PERALADA:Aroca, Micaló, Varese (Espuña, 85’), Alan Baró, Palacios, Sergi Romero, Pol Gómez, Gelmà (Pijuan, 85’), Dani Gómez (Joan Tomàs, 80’), Adrià Méndez i Llorenç (Biel Font, 70’).POBLA DE MAFUMET:Gerard Font, Hallebeek, Fer, Urbina (Dani, 70’), Montagut, Amoedo (Pavón, 85’), Querol, Grabulosa (Lorca, 85’), Guzmán (Diarra, 70’), Gerardo (Hamza, 60’) i Torrents.GOLS:1-0 (17’) Adrià Méndez. 1-1 (42’) Gerardo. 2-1 (56’) Micaló. 3-0 (80’) Micaló.ÀRBITRE:Cartiel Arasa.T.G.:A Romero, Varese, Espuña, Urbina, Gabrulosa i Olmo.T.V.:Directa a Amoedo (85’).

El Peralada va fer un pas de gegant gairebé definitiu per confirmar la seva presència en el play-off d’ascens a segona FEF. El conjunt xampanyer va superar la Pobla de Mafumet (3-1) gràcies a una diana d’Adrià Méndez i un doblet del defensa Lluís Micaló en el segon acte. Els de Miquel Àngel Muñoz continuen tercers en la taula i amb la derrota del Girona B a Badalona ja tenen un marge de vuit punts respecte dels gironins, sisens, a falta de nou per disputar-se.

Adrià Méndez va avançar els de l’Alt Empordà amb vent en contra però gràcies a un xutàs ajustat (17’). L’equip visitant va reaccionar i va fer treballar Aroca en quatre ocasions claríssimes, però, en el 42’, el porter local no va poder evitar el gol de Gerardo. En la segona part, amb la tramuntana a favor, Micaló va fer un rebuig defensiu en camp propi que va sorprendre Font després d’un bot (56’) i el mateix defensa cassanenc va rematar amb el cap molt bé un córner executat per Palacios per establir el 3-1 final (80’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)