1a divisió

Amb el Chelsea al cap

Real Madrid. Els blancs reben el Vila-real (21h) quatre dies abans d’enfrontar-se a l’equip londinenc en els quarts de la Champions

Després de la contundent victòria contra el Barça (0-4) en el partit de tornada de les semifinals de la copa, el Madrid rep avui el Vila-real en la 28a jornada de lliga. Un partit que fa més nosa que servei. A 12 punts del lideratge quan en queden 33 per disputar-se, els blancs ja tenen assumit que la lliga s’escaparà. És per això, que ara totes les mirades les tenen posades en les dues competicions que continuen vius, la copa i la Champions. Sobretot, en aquesta última, ja que el dimecres que ve juguen l’anada dels quarts de final contra el Chelsea. Així doncs, amb l’equip londinenc al cap, hauran de vigilar de no despistar-se i donar encara més facilitats al conjunt blaugrana. Ancelotti no reserva cap jugador, i ha convocat a tota la plantilla a excepció de Ferland Mendy, que arrossega una lesió en el soli que el tindrà fora diverses setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)