2a divisió FEF

L’Olot remunta contra l’Alzira (3-1) i torna a somiar

Urri i un doblet d’Ernest Forgas capgiren, aprofitant la superioritat numèrica, el gol d’Álvaro i els olotins es situen a quatre punts del ‘play-out’

Patint moltíssim, però l’Olot torna a somiar amb la permanència, i és que els d’Albert Blázquez han aconseguit la victòria amb remuntada inclosa contra l’Alzira (3-1) i, aprofitant la derrota del Lleida Esportiu, es situen a quatre punts del play-out i a cinc de la permanència quan queden cinc jornades per acabar la lliga. Ha estat un triomf molt sofert dels olotins, i és que tot i jugar una hora amb superioritat numèrica han començat perdent a l’inici de la segona part i han estat els gols d’Urri i Forgas, en dues ocasions, els que han permès sumar els tres punts i, a més, guanyar el goal average particular contra un rival directe, ja que l’Alzira és qui marca la posició de play-out.

L’Olot no ha començat amb bones sensacions, i és que l’Alzira ha dominat els minuts inicials i ha tingut un parell d’ocasions de Pitu per avançar-se en el marcador. Després dels ensurts, la pressió dels d’Albert Blázques ha començat a tenir efecte i han arribat les primeres ocasions de perill de l’Olot, que han estat força clares. Manel, amb un molt bon xut des de la frontal i Èric Vilanova, amb un xut creuat, han posat a prova el porter Adrián (12’), que ha estat el gran protagonista de la primera part. Primer perquè a aquestes dues aturades hi ha sumat, just després, una altra de providencial en un remat d’Èric Vilanova a boca de canó (14’) i després perquè en el minut 27 ha estat expulsat amb vermella directa per una falta fora l’àrea a Xumetra, que havia guanyat l’esquena a la defensa i se n’anava sol cap a porteria. L’Olot, que havia tingut poc abans un altre ensurt amb una acció que gairebé acaba en gol en pròpia d’Uri Ayala (24’), ha aprofitat la superioritat numèrica per dominar més el partit, però no ha generat ocasions clares fins al descans.

S’esperava que després de la represa l’Olot posaria una marxa més, però qui ha colpejat ha estat l’Alzira que ha aprofitat la passivitat defensiva per marcar el 0-1 en un contraatac que ha finalitzat Álvaro amb un xut creuat (50’). El gol ha deixat molt tocat l’Olot, que ha tingut la sort que no ha encaixat el 0-2 en una acció de Joel Rodríguez que ha perdonat rematant tot sol (58’). La reacció olotina ha arribat just després, quan Urri ha rematat de cap una centrada al segon pal i ha marcat l’1-1 (61’). El gol ha donat ales als d’Albert Blázquez, que han generat moltes ocasions en poc temps d’Èric Vilanova, Èric Callís i Ernest Forgas. El camp feia baixada pels olotins i finalment han trobat el premi de la remuntada en el minut 72’ quan una grandíssima jugada de Manel Busquets l’ha culminat a plaer Forgas aprofitant la passada enrere per capgirar el marcador amb el 2-1. Per davant en el marcador l’Olot ha tingut algun ensurt, com en un xut d’Álvaro, però en el minut 82’ Ernest Forgas ha marcat de cap el 3-1 aprofitant una bona centrada d’Èric Callís. Amb el tercer gol el partit s’ha calmat i l’Olot no ha tingut problemes per gestionar l’avantatge fins al xiulet final.