1a divisió

Una agressió que portarà molta cua

1a divisió. Baena, exjugador del Girona, ja ha denunciat Valverde (Madrid) a la policia per un cop de puny

La derrota del Madrid al Bernabéu contra el Vila-real ha passat a un segon pla després que sortís a la llum una agressió de Fede Valverde, migcampista del Madrid, a l’exjugador del Girona Álex Baena. L’uruguaià va etzibar un cop de puny a l’andalús ja en la zona propera a l’autobús groguet. Segons diverses fonts, existeix un vídeo de l’agressió que podria provocar una sanció del futbolista del Madrid, i és que Baena ha decidit denunciar a la policia un acte justificat des de l’entorn de Valverde a conseqüència d’uns suposats insults del de Roquetas al fill de Valverde –la dona va tenir un embaràs complicat.

El jugador del Vila-real nega que es referís al fill del charrúa, i es mostra contrariat amb la situació i les manifestacions procedents de Madrid. El seu club va emetre un comunicat en el qual dona suport al seu futbolista i a cada una de les accions que cregui oportú fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)