1a divisió

Maneres de veure-ho

La permanència. Espanyol i Girona, amb l’objectiu inicial comú de la salvació, afronten el tram final de campionat en situacions diferents

L’objectiu a principi de temporada era meridià per als dos equips catalans Espanyol i Girona. Tant per als blanc-i-blaus com per als blanc-i-vermells la missió era acabar un curs més a primera divisió i, quan queden deu jornades, tots dos continuen en aquesta batalla, encara que en situacions molt diferents, ja que al conjunt periquito, que recentment va canviar Diego Martínez per Luis García, li tocarà serrar les dents ben segur. Ara mateix, després de cinc derrotes seguides, ocupa posicions de descens; el marca, de fet, amb 27 punts, i té la permanència a dos. Dissabte (18.30 h) al feu del Betis té una altra final que haurà d’afrontar amb les baixes d’Óscar Gil i Aleix Vidal per sanció.

D’una altra manera ho veu tot plegat l’equip gironí. El grup entrenat per Míchel acumula 35 punts, es mira la zona calenta a vuit de distància i està en un moment dolç; després de sumar a l’Spotify Camp Nou rebrà diumenge (14 h) a Montilivi el cuer, l’Elx.

LES DADES

-2
punts
està situat l’Espanyol dels llocs de permanència. Dissabte (18.30 h) visita el camp del Betis.
+8
punts
està situat el Girona dels llocs de descens. Diumenge (14 h) rep l’Elx a Montilivi.

LaLiga denuncia càntics durant el Girona-Espanyol a Montilivi

LaLiga, com fa periòdicament, va enviar un escrit de denúncia al comitè de competició de la federació espanyola i a la comissió antiviolència per càntics amb un contingut intolerant o insultant. En aquest cas, va reflectir diversos càntics durant el Girona-Espanyol a Montilivi. La majoria són de la zona de l’afició visitant, dirigits contra el Girona i el Barça, i amb un d’especial gravetat: “Es un piloto fantástico, aterrizaje divino, vamos talibán, aviones al Nou Camp.” Altres càntics, procedents de la zona visitant recollits són “Puta Gerona, puta Gerona” i “Puta Barça puta Barça, eh, eh”. En l’escrit de LaLiga també se’n recullen de la part local: “Odio al Espanyol, odio al Espanyol” i “Puta Espanyol, puta Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)