Més futbol

La fiscalia s’oposa de nou a la sortida de Dani Alves de la presó

Dani Alves va declarar dilluns passat, a petició pròpia, davant la magistrada que l’investiga per una presumpta violació a la discoteca Sutton de Barcelona amb l’objectiu de demanar que el deixi en llibertat provisional. Avui, però, segons han informat fonts del ministeri públic, la fiscal del cas ha presentat un informe al jutjat d’instrucció número 15 de Barcelona per oposar-se a la sortida de l’exfutbolista del Barça de la presó, ja que considera que les circumstàncies que van fer que entrés a presó el passat 20 de gener continuen igual, de manera que continua existint el risc de fuga del brasiler, a la vegada que els indicis que hi ha en contra seva són contundents i diversos.

Ara serà la magistrada qui, després de recollir tota la informació, haurà de prendre una decisió. El precedent no és favorable a Dani Alves, que en la seva última declaració va reconèixer les relacions sexuals però va defensar que eren consentides, i és que el passat 21 de febrer l’Audiència de Barcelona ja va refusar els arguments que van defensar els seus advocats la setmana passada i va decidir mantenir-lo en presó preventiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)