2a divisió FEF

Un triomf per no ofegar-se a l’illa

2a divisió FEF. L’Olot perdrà la categoria si perd contra el Mallorca B i el Prat o l’Alzira guanyen els seus partits corresponents

Mallorca B Olot

MALLORCA B:Jaime, Valverde, Imanol, David López, Coulibaly, Luna, Miguel Martín, Luís Montiel, Montalbán, Pablo Gálvez i Jaume Tovar.OLOT:Batalla, Callís, Gonzálo, Uri Ayala, Bigas, Vilanova, Urri, Terma, Valverde, Busquets i Forgas.BAIXES:Cerdà, Aimar, Carles Mas i Brugué (lesió).LLOC I HORA:Son Bibiloni (12 h).ÀRBITRE:García Acosta.

L’Olot va perdre la jornada passada contra l’Eivissa (1-3) i va enterrar bona part de les seves opcions de permanència. Els de la Garrotxa es troben a cinc punts del Prat, en play-out, quan falten nou punts per disputar-se. Per tant, el duel que els de Blázquez disputen avui al camp d’un Mallorca B ja descendit (12 h) és crucial per mantenir-se viu una setmana més. Guanyant, els olotins podrien posar pressió als potablava i situar-se a dos punts fins que els de Dólera juguin (avui a les 18 h) –en l’última jornada hi ha un Prat-Olot al Sagnier–: “Afrontem el partit com tots els altres, amb la ment centrada a guanyar els tres punts i treure una altra victòria de les Illes, que sempre ens ha costat. Hem d’agafar moral per a les següents setmanes, ja que els darrers dies hem estat fotuts. Demanem que es parli al camp i es vegi que ens activem entre nosaltres, això ens acostarà a la victòria”, diu el tècnic de l’Olot, que hi afegeix: “L’any que estem fent i la situació ens crea por i inseguretat; això ens fa estar malament.”

L’Olot baixarà a 3a FEF si perd contra el Mallorca B i el Prat o l’Alzira guanyen els seus partits, o si empata i el Prat supera el Terrassa com a local.

LA PRÈVIA

Afrontem el partit com tots els altres, amb la ment centrada a guanyar els tres punts
Albert Blázquez
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)