2a divisió FEF

L’Olot es queda sense esperança

L’Olot ja té els dos peus a 3a divisió FEF. De fet, amb la derrota aquest migdia al camp del Mallorca B, el descens dels olotins serà matemàtic aquesta tarda si l’Alzira o el Prat guanyen el seu partit. Encara que no ho facin però, sembla impossible que en les dues jornades que resten els olotins puguin arribar a somiar amb la permanència, i és que la imatge que han donat aquest migdia en la derrota al camp del filial del Mallorca ha estat devastadora, amb un equip que ja ni creia en la salvació tot i visitar un rival que, descendit matemàticament la setmana passada, no s’hi jugava res.

L’orgull de l’Olot no ha aparegut en cap moment. Després de deixar-se remuntar a casa la setmana passada contra l’Eivissa, els olotins han tornat a ensopegar contra un equip que no s’hi jugava res. En la primera part els d’Albert Blázquez i Iñigo Arriola encara han tingut algunes ocasions per posar-se per davant en el marcador i somiar amb una victòria que hauria permès continuar aspirant a la permanència. La més clara ha estat un xut d’Urri, després d’una bona jugada col·lectiva, que s’ha estavellat al pal (39’). El cert, però, és que en cap moment els olotins han estat clarament superiors al Mallorca B, i és que el millor jugador de la primera part ha estat Batalla, que ha evitat el gol en dues ocasions amb grandíssimes intervencions.

En la segona part el porter olotí ha tornat a ser providencial evitant el gol en un un contra un de Luna, i és que els olotins encara han tingut menys protagonisme que en la primera part. Montalbán, en el minut 56’, ha marcat l’1-0 i ha començat el declivi absolut de l’Olot. Els garrotxins, amb el marcador en contra, no han tingut cap capacitat de reacció, i és que quan la teoria deia que s’havien de bolcar a l’atac, encara que fos a la desesperada, només un xut de Forgas que ha sortit desviat per poc ha servit per intimidar la porteria rival, defensada per un porter juvenil que avui debutava a la categoria. El drama de l’Olot ha estat total en el minut 69’, quan una sèrie de despropòsits en defensa ha acabat amb el 2-0, obra de Tovar, que ha sentenciat el partit i ha convertit els últims vint minuts amb un clavari pels olotins, que en cap moment han arribat a creure en capgirar el marcador.