1a divisió

El Real Madrid desconnecta

1a divisió. El conjunt blanc sucumbeix al feu de la Real Sociedad i deixa, encara més, la lliga en safata al Barça. Els madridistes podrien acabar el dia tercers, si avui l’Atlético s’imposa al Cadis

Real Sociedad 2 Real Madrid 0

REAL SOCIEDAD:Remiro; Gorosabel (Elustondo, 64’), Zubeldia (Pacheco, 64’), Le Normand, Aihen Muñoz; Zubimendi, David Silva (Illarra, 89’), Merino; Oyarzábal, Sorloth (Carlos Fernández, 74’) i Kubo (Barrenetxea, 74’).REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho; Tchouameni, Ceballos, Kroos (Lucas Vázquez, 63’); Asensio, Mariano (Álvaro Rodríguez, 59’) i Rodrygo.GOLS:1-0 (47’) Kubo. 2-0 (85’) Barrenetxea.ÀRBITRE:Pulido Santana (col·legi canari).T.G.:Al local Gorosabel; als visitants Ceballos i Nacho.T.V.:Doble groga al visitant Carvajal (53’ i 61’).

El Real Madrid va desconnectar ahir definitivament de la lliga. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti va perdre (2-0) al feu de la Real Sociedad i va deixar, encara més, la lliga en safata al Barça. I és que el conjunt blaugrana podria ser campió la pròxima jornada, d’aquí a dos diumenges –aquest cap de setmana no hi ha lliga perquè hi ha la final de la copa entre Madrid i Osasuna–, en el derbi contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium. S’acomiada, si ja no ho havia fet, l’equip madridista del campionat, en què, a més, podria acabar sent tercer perquè avui l’Atlético, que rep el Cadis, podria arrabassar-li la segona posició.

Els blancs, doncs, van ser superats clarament al Reale Arena. Ancelotti va prioritzar l’esmentada final de la copa de dissabte, i a les obligades baixes de Vinícius i Camavinga (sanció) i d’Alaba, Modric i Mendy (lesió), va afegir-hi les de Benzema i Valverde, cosa de la qual l’equip que entrena es va ressentir contra un rival afamat. I és que la Real Sociedad s’hi jugava molt. La victòria que va aconseguir li permetia encarrilar la seva presència en la pròxima edició de la Champions League, i això es va notar. En el primer temps, els txuri-urdin ja van tenir tres ocasions molt clares, en les botes de Sorloth, Zubimendi i Silva, però no van afinar. En el segon sí que van resoldre. L’errada grotesca de Militão, en una temerària i defectuosa cessió a Courtois, la va aprofitar Kubo (47’) i l’expulsió de Carvajal (61’) ja va acabar d’aplanar el camí a l’equip basc. A les acaballes, Barrenetxea (85’), amb un bon xut, va sentenciar.

LLIGA CULER

El Barça serà campió si guanya a l’RCDE Stadium en el derbi en la pròxima jornada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)