1a divisió

Joaquín no superarà el rècord de Zubizarreta

Després de quedar-se sense minuts contra l’Athletic Club, el capità del Betis no podrà passar dels 622 partits disputats a primera divisió

Joaquín Sánchez, capità i llegenda del Betis, veu com se li escapa la possibilitat de convertir-se en el jugador amb més partits disputats a la primera divisió espanyola. Després d’anunciar la seva retirada als 41 anys fa poc més de dues setmanes, l’andalús veia a l’horitzó la possibilitat de superar el rècord d’Andoni Zubizarreta, que va disputar-ne 622 Havent-se quedat sense minuts contra l’Athletic Club i a cinc jornades del final de temporada, matemàticament Joaquín només podria empatar la xifra de l’exporter basc.

Amb la lesió que va patir al Camp Nou, semblava que el davanter no tornaria a jugar, o almenys que estaria apartat uns dies i quedaria exhaurida qualsevol probabilitat d’assolir aquesta gran fita. A més, es va anunciar que tenia un petit esquinç al genoll dret. No obstant això, va entrar a la convocatòria del seu equip pel partit a Bilbao, i semblava que les intencions eren que sumés un enfrontament més. De fet, el seu entrenador, Manuel Pellegrini, va explicar en la prèvia que “podia jugar uns minuts” si prenia analgèsics. Finalment, el tècnic xilè va il·lustrar el motiu pel qual no havia participat. “No arriscarem els objectius col·lectius pel rècord de Joaquín”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)