Més futbol

Marc Overmars: “El meu cor està mort al 45%”

L’exjugador del Barça ha donat la seva primera entrevista des del vessament cerebral que va patir el passat desembre

L’exjugador del Barça Marc Overmars, actualment director esportiu del club belga Royal Antwerp FC, ha concedit la seva primera entrevista a ‘Het LaatsteNieuws’ després del vessament cerebral que va patir el passat 29 de desembre, i ha parlat de com l’ha afectat en la seva vida. “Haig de recuperar l’alè quan parlo molt, i es necessita energia per mantenir la concentració. El 45% del meu cor està mort”, ha assegurat Overmars. Després, ha demanat que la gent no senti pena per ell, ja que és “un home feliç” malgrat haver de “distribuir la meva energia el millor que puc”.

També, ha il·lustrat com ho fa per repartir els seus esforços. “Si hi ha punts o reunions importants a la meva agenda, em concentro en elles. Aprofito el següent dia per recuperar-me”, ha explicat. L’exblaugrana ha afegit una declaració que ha deixat gelat a tothom sobre la seva forma de veure la seva situació actual després de l’incident. “Prefereixo morir-me aquí que no fer res”, ha afirmat.

Recordem que Marc Overmars està actualment en el Royal Antwer de Bèlgica després de deixar el seu càrrec com a director esportiu de l’Ajax per un cas d’abús sexual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)