Ligue 1

Sergio Rico, porter del PSG, en estat greu

El porter del París Saint-Germain, Sergio Rico, està ingressat en estat greu a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla després de patir un accident aquest matí. Tal com han informat diversos mitjans com Canal Sur o El Mira, el porter s’ha fet un traumatisme cranioencefàlic durant la celebració de El Rocío, mentre anava muntat en el seu cavall. Les primeres informacions apuntaven que Rico, de 29 anys, havia caigut de l’animal, però l’entorn del jugador ha explicat a la cadena COPE que un cotxe de cavalls s’ha creuat en el seu camí, ha alterat el seu cavall i l’ha fet caure. Un cop a terra, l’animal li ha donat un cop al cap que li ha provocat una hemorràgia cerebral.

Sergio Rico, que ahir a la nit es proclamava campió de lliga amb el PSG, es troba en estat molt greu. El club parisenc ha fet una piulada explicant que està en contacte constant amb la família del jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)