Lliga de les Nacions

Croàcia sempre hi és

Nations League. El competitiu combinat balcànic supera (2-4) els Països Baixos en la primera semifinal i ja espera rival en la final

Països Baixos 2 Croàcia 4

PAïSOS BAIXOS:Bijlow; Dumfries (Lang, 85’), Van Dijk, Geertruida, Aké (Malacia, 105’); Frenkie de Jong, Wieffer (Wijnaldum, 75’), Koopmeiners; Malen (Bergwijn, 75’), Gakpo (De Roon, 105’) i Simmons (Weghorst, 64’).CROÀCIA:Livakovik; Juranovic (Stanisik, 79’), Sutalo (Petkovic, 90’), Vida, Perisic; Modric (Barisic, 119’), Brozovic, Kovasic (Majer, 85’), Pasalic, Ivanusec (Vlasic, 78’); Kramaric (Erlic (90’)GOLS:1-0 (34’) Malen. 1-1 (55’) Kramaric. 1-2 (72’) Pasalic (p.). 2-2 (96’) Lang. 2-3 (98’) Petkovic. 2-4 (116’) Modric (p.).ÀRBITRE:Istvan Kovacs.T.G:Koopmeineirs, De Jong, Malacia, Livakovic, Brozovic, Kovacic, Pasalic.

Poques seleccions al planeta són tan competitives com aquesta Croàcia. I és que aquesta generació sempre hi és. Les dues últimes participacions en mundials –subcampiona a Rússia 2018 i tercera a Qatar 2022– són representatives d’això mateix. I ahir el combinat entrenat per Zlatko Dalic va tornar-ho a palesar superant (2-4) els Països Baixos en la primera semifinal de la final a quatre de la Nations League i classificant-se per a la final de diumenge.

Els arlequinats, jugant a camp rival, ja que la fase final de la competició es disputa en terres neerlandeses, van haver d’apel·lar a la seva resiliència marca de la casa per guanyar. Primer van veure’s perdent amb el gol de Mallen (34’); després van remuntar via Kramaric (55’) i Pasalic (72’); però quan ja ho tenien a la mà, se’ls va escapar perquè els de Ronald Koeman van enviar el duel a la pròrroga amb una última diana de Lang (96’), i en el temps extra, en què també són experts, no van decaure i van tornar a decantar la balança cap al seu costat mitjançant Petkovic (98’) i Modric (116’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)