Lliga de les Nacions

Joselu dona el triomf a la selecció espanyola, que jugarà la final de la Nations League

La final de la Nations League serà Espanya- Croàcia. Es veuran les cares diumenge (20.45 h) a Rotterdam, després que el combinat estatal hagi superat (2-1) Itàlia. El perico Joselu, al minut 88 i quan duia 4 minuts al terreny de joc, ha estat l’artífex de la victòria de l’equip entrenat per Luis de la Fuente, en un partit força tancat i amb no massa acció.

La primera part ha estat de poc futbol. I els gols, un per cadascun, han estat dos regals. El primer, de la selecció espanyola, l’ha marcat Yermi Pino (3’) aprofitant una errada grollera de Bonucci en sortida de pilota. I el segon, el de l’empat, del combinat azzurro, l’ha marcat Immobile (11’) per un penal provocat per unes mans del debutant Le Normand. Itàlia hagués pogut marxar guanyant al descans amb un gol de Frattesi, però el VAR, comprovant amb el fora de joc semi-automàtic, l’ha anul·lat.

En la segona part, la tònica ha estat la mateixa, fins que Joselu (88’), ha aprofitat un refús després d’un xut de Rodri per segellar l’accés d’Espanya a la final.

Per l’Espanyol ha jugat Joselu, salvador pels seus. Pel Barça, Gavi, 67 minuts i Ansu Fati, 14.