Lliga de les Nacions

Itàlia acaba tercera en la Nations League (2-3)

Nations League. Koeman i els Països Baixos, amfitrions de la final a quatre, tanquen el torneig ferits, en últim lloc

Països Baixos 2 Itàlia 3

PAÏSOS BAIXOS:Bijlow, Dumfries, Geertruida (Wijnaldum, 46’), Van Dijk, Aké, Wieffer (Veerman, 76’), Frenkie De Jong, Simons (Koopmeiners, 63’), Malen (Bergwijn, 46’), Gakpo i Lang (Weghorst, 46’).ITÀLIA:Donnarumma, Tolói, Acerbi, Buongiorno, Dimarco (Spinazzola, 74’), Frattesi, Cristante, Verratti (Barella, 85’), Gnonto (Zaniolo, 63’), Retegui (Pellegrini, 85’) i Raspadori (Chiesa, 63’).GOLS:0-1 (6’) Dimarco. 0-2 (20’) Frattesi. 1-2 (68’) Bergwijn. 1-3 (73’) Chiesa. 2-3 (89’) Wijnaldum.ÀRBITRE:Glenn Nyberg (suec). T.G.: a Weghorst, Dimarco, Barella i Acerbi.PÚBLIC:22.000 espectadors al Twente Stadion (Enschede).

Premi per a Mancini i nova decepció per a Ronald Koeman. Els Països Baixos, l’amfitriona de la final a quatre de la Nations League, després de perdre l’altre dia en les semifinals contra Croàcia, tanca el torneig com a última classificada després de perdre avui contra Itàlia, que acaba tercera. Victòria de l’azzurra per 2-3, amb gols de Dimarco, Frattesi i Chiesa, que feia dos anys que no marcava amb la selecció. Bergwijn i Wijnaldum, que ha maquillat el marcador amb un gol al minut 89, han estat els autors dels gols d’una selecció dels Països Baixos que tanca la Nations League havent encaixat 7 gols en dos partits.

Millor imatge d’Itàlia, que repeteix el tercer lloc de l’edició anterior, amb Dimarco, finalista de la Champions amb l’Inter, com a MVP del partit. Ell ha estat l’autor del 0-1 (6’). En vint minuts els italians ja manaven 0-2 (Frattesi, 20’). Canvis de Koeman al descans i gol per retallar distàncies, obra de Bergwijn (68’). Però la remuntada ha estat un miratge perquè Chiesa, que feia poc que havia entrat al camp, ha marcat l’1-3 (72’) després de trencar Dumfries.

Itàlia acaba amb millors sensacions que després del mal partit contra Espanya de l’altre dia i els Països Baixos marxen ferits del torneig.