Més futbol

Unzué crea una pizza solidària per recaptar fons contra l’ELA

Squadra Pizza Lab uneix forces amb l’exporter i la fundació catalana d’ELA Miquel Valls

Juan Carlos Unzué, convertit en ambaixador de la lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica (ELA) des que va fer públic que tenia la malaltia, no para de participar en iniciatives que ajudin a conscienciar sobre les dificultats i injustícies que tenen els pacients de la malaltia. L’última aliança d’Unzué és amb Squadra Pizza Lab, l’innovador restaurant especialitzat en pizzes quadrades, amb seus a Girona i Barcelona. Squadra col·labora amb Unzué i amb la fundació catalana d’ELA Miquel Valls, amb l’objectiu de donar suport a la lluita contra l’ELA i recaptar fons per a les tasques de la fundació.

Juan Carlos Unzué ha creat una pizza solidària, els ingressos de la qual es destinaran de manera íntegra a la fundació catalana d’ELA Miquel Valls, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb ELA i promoure la investigació per buscar una cura. Unzué ha preparat una pizza de temporada, com ja havien fet altres persones, com el xef Joan Roca o la futbolista del Barça Clàudia Pina.

“Estem encantats d’unir forces amb Juan Carlos Unzué i la fundació catalana d’ELA en aquesta causa tan noble”, afirma Adrià Reixach. “El nostre compromís no és només oferir pizzes d’una qualitat excepcional, sinó també contribuir activament a la comunitat i marcar una diferència positiva en la vida de les persones”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)