Més futbol

Alves: “Dormo tranquil totes les nits però no sé si ella té la consciència tranquil·la”

El futbolista Dani Alves ha concedit una entrevista des de la presó a La Vanguardia, en la qual explica la seva versió dels fets, com està vivint tot el procés pel qual se l’acusa d’agressió sexual a una dona en uns fets que suposadament van passar la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

Alves ho té clar: “No sé si ella té la consciència tranquil·la, ni si dorm bé per les nits, però jo la perdono” explica el brasiler, que afegeix: “Apel·lo a la seva consciència. No hi ha hagut ni una sola nit en què no hagi dormit tranquil ja que no he fet mai mal a ningú voluntàriament, i a ells en aquella nit tampoc”, insisteix.

L’exinternacional absolut amb el Brasil defensa que ha concedit l’entrevista per tal que la gent sàpiga el que pensa i que escoltin els fets des de la seva visió ja que “fins ara s’ha explicat un relat espantadís, de poc i de terror, que no té res a veure amb el que va passa ni amb el que vaig fer”.

Alves assegura que va entrar al lavabo després de la noia, que no va tancar la porta amb pestell i que va estar pràcticament tota l’estona assegut a la tapa del vàter, fet que permetia a la suposada víctima haver marxat sense problemes”, diu el defensa, que com a teoria declara: “Potser algú la va aconsellar malament. Es devia sentir malament després de fer-ho però va donar el pas endavant i ja no ha sabut sortir de tot l’enrenou en el que s’ha ficat i m’ha ficat a mi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)