Territorial

Blanes viu la nit dels campions de la FCF

La delegació gironina de la federació catalana de futbol va organitzar a la ciutat esportiva de Blanes la nit dels campions 2023. Unes 2.500 persones van participar en la festa, en què es van entregar els trofeus als campions i campiones de la temporada 2022-2023. Es van premiar 110 equips de futbol i futbol sala, després de guanyar aquest curs el títol de lliga.

També hi va haver entrega de premis especials, en reconeixement per la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. El primer d’ells ha estat pel president de la UE La Pera, Josep Pi, en motiu del seu lideratge al capdavant del club, amb 25 anys de participació ininterrompuda en competicions federades amb els seus equips femenins. Un altre premi especial va ser per al president de la UE Quart, Francesc Xavier Rafel, després d’haver-hi exercit diverses funcions, com ara delegat o encarregat de material, i també per l’augment d’equips que ha experimentat l’entitat. El delegat del CF Tordera, Amalio Mena, pels seus 35 anys desenvolupant aquesta funció amb el primer equip torderenc, també va rebre un premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)