Més futbol

Sergio Busquets se’n va amb Messi

Inter Miami. El club de l’MLS anuncia la contractació del pivot, que arriba lliure i firma per al que queda de temporada i dues més

Una misteriosa foto penjada per Jorge Mas, un dels propietaris de l’Inter Miami, a les seves xarxes socials en què apareixien tres samarretes roses girades sense nom ni dorsal, va donar peu a tot tipus d’especulacions fins que el mateix club va revelar durant la revetlla de Sant Joan qui serà l’amo d’una d’aquestes. Fa més d’un any que s’especulava sobre els plans de Leo Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba de marxar tots junts amb les seves famílies a fer les Amèriques i aquesta idea va prenent forma a poc a poc.

El 7 de juny va ser l’argentí qui anunciava que se n’anava a Miami a jugar a l’MLS i que no tornaria a les files blaugrana, un moviment que, en realitat, ja es podia entreveure quan els seus millors socis dins del camp i amics fora d’ell, van comunicar que posaven punt final al seu cicle barcelonista. Malgrat els relats exposats, agafa força la possibilitat que tenien el full de ruta dissenyat des de feia temps, acabat de perfilar en els sopars que els jugadors han anat fent tant a Barcelona com a París des de principis d’any.

Ara ha estat el torn de Sergio Busquets per anunciar que prepara maletes per agafar un vol sense tornada amb destinació a la ciutat del sol, on arribarà com a agent lliure i signarà per al que queda del present curs i dos més. Encara no hi ha data d’estrena oficial amb les garses, però tenint en compte que la lliga dels Estats Units està a la meitat, el debut hauria de produir-se entre mitjan i finals de juliol, després de gaudir d’un període de vacances.

A partir d’ara caldrà estar atents als propers capítols del serial per veure si un dels altres protagonistes és Jordi Alba, a més d’algun altre company íntim de Messi, inclús també algun entrenador vell conegut de l’afició culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)