Més futbol

Enríquez Negreira i Malcom, a la llista de morosos

L’exàrbitre José María Enríquez Negreira i l’exjugador del Barça Malcom Filipe Silva d’Oliveira han entrat a la llista de grans morosos amb Hisenda. Enríquez Negreira, investigat pel cas que du el seu nom, té uns deutes d’1,2 milions d’euros, i el futbolista, de 820.000 euros, segons recull l’agència EFE.

L’Agència Tributària publica la llista dels deutors que al tancament del 2022 devien més de 600.000 euros i els responsables solidaris, una relació que s’ha reduït un 13,7 % després d’incorporar els nous criteris fixats per el Tribunal Suprem.

També s’incorporen a la llista d’aquest any ToysRUs Iberia, amb un deute de 3,06 milions d’euros, Pullmantur Cruises (0,96 milions) i el CD Badajoz (0,88 milions).

Alves en surt

Entre les persones conegudes que surten de la llista,hi ha els exfutbolistes Dani Alves, Samuel Eto’o i Gabi Milito i l’exministre Rodrigo Rato, a més de l’escriptor Ildefonso Falcones, l’empresari José María Aristrain, el cuiner Sergi Arola i el personatge televisiu Kiko Matamoros.

D’entre els que eleven el deute, hi ha el grup Abengoa, l’empresari Ángel de Cabo, l’escriptor César Vidal i el Real Jaén. Han reduït el deute la immobiliària Reyal Urbis, Seguretat Integral Canària, el Real Múrcia, l’actriu Paz Vega, l’exbanquer Mario Conde o el Xerez CD.

Es manté un any més a la llista l’històric major morós persona física l’empresari Agapito García, així com la presentadora Patricia Conde, l’empresari Diego Torres i el comissionista Luis Medina. També hi segueixen Marillion, Palemad Reciclatge, Grupo Prasa, Aifos, Isolux Enginyeria, Martinsa Fadesa i Esquerra Unida de la Comunitat de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)