Europa League

L’Osasuna, fora d’Europa

Determinació. La UEFA no permet jugar en la Conference League al club navarrès, que recorrerà al TAS. “És un greu atropellament”, assegura l’entitat

Dur revés per a l’Osasuna. El Comitè d’Apel·lació de la UEFA va comunicar ahir que deixava fora de la Conference League el club navarrès. L’ens presidit per Alexander Ceferin no hi permet l’entrada a l’equip de Pamplona pels tripijocs en dos partits de la temporada 2013/14 en què es van veure involucrats exdirigents de l’Osasuna. No obstant això, el club navarrès va sortir indemne del judici pels esmentats tripijocs que van esquitxar l’Osasuna, celebrat entre el gener i el febrer del 2020. Malgrat tot, els membres del Comitè d’Apel·lació de la UEFA no van tenir en compte les al·legacions presentades per l’entitat navarresa i van reafirmar el dictamen inicial dels inspectors del Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA. L’Osasuna, que va quedar setè en la lliga, queda fora d’Europa.

El club navarrès, que va anunciar que recorrerà al TAS, va fer un comunicat en què va assegurar que “no comparteix gens ni mica el criteri de la UEFA ni la instrucció del cas duta a terme i lamenta el missatge erroni que la UEFA envia al món del futbol castigant qui denuncia la corrupció i la persegueix judicialment”. “És un greu atropellament”, hi va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)