Més futbol

Les blaugrana brillen amb la selecció espanyola

La selecció espanyola femenina continua preparant el mundial d’Austràlia i Nova Zelanda que començarà d’aquí a dues setmanes i aquesta tarda han disputat l’amistós més exigent d’aquesta preparació a Dinamarca. Les de Jorge Vilda, que ja van guanyar contra Panamà i que tancaran la preparació contra el Vietnam, han aconseguit una bona victòria (0-2) gràcies a les dianes de dues futbolistes del Barça. Ona Batlle, a la primera part, ha obert el camí del triomf amb un xut sec (7’) i després de la represa Salma Paralluelo ha marcat el definitiu 0-2 després de regatejar la portera danesa.

Laia Codina, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey també han estat titulars i en la segona part ha participat Maria Pérez.