Més futbol

Messi: “Estic molt feliç d’haver triat aquest projecte”

Leo Messi i Sergio Busquets han estat presentats per l’Inter de Miami en un acte que s’ha hagut de modificar per culpa d’una tempesta tropical. Això no ha impedit que uns 18.000 aficionats fossin a la presentació per sentir les primeres paraules de Messi com a jugador de l’Inter: “Estic molt feliç d’haver triat amb la meva família aquest projecte”, ha dit l’argentí en castellà. “Tinc moltes ganes de competir. Vinc amb les ganes que he tingut sempre de guanyar i ajudar el club a créixer”. David Beckhham, un dels propietaris del club, ha reconegut que era “un somni fet realitat” veure Messi amb l’Inter de Miami.

Sergio Busquets, en un discurs en anglès, ha explicat: “Estic molt feliç de ser a Miami. És un plaer formar part d’aquest club i tinc moltes ganes de jugar amb els companys”.

Jordi Alba, també

El president del club, Jorge Mas, va reconèixer en una entrevista després de l’acte que Jordi Alba també fitxarà per l’Inter de Miami. Per tant, tots tres exblaugrana es retrobaran en un altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)