Mundial

Nova Zelanda dona la sorpresa en el partit inaugural (1-0)

Mundial. Les neozelandeses han superat Noruega per la mínima

El mundial femení d’Austràlia i Nova Zelanda ha començat amb una sorpresa i un rècord. Les neozelandeses no s’han vist afectades pel pes de ser amfitriones. Al contrari, han fet un pas endavant i han aconseguit la seva primera victòria en una copa del món. I ho han fet contra una de les seleccions amb més potencial: Noruega (1-0).

El combinat local ha dominat el partit, tenint més possessió i generant més sensació de perill, si bé les ocasions han brillat per la seva absència durant el primer temps. El conjunt noruec no se sentia còmode i no trobava les seves jugadores més desequilibrants com Graham Hansen, que és qui més ho ha intentat, o Ada Hegerberg.

Després del 0-0 del primer temps, el segon ha arrencat de forma immillorable per a Nova Zelanda. Tot just als tres minuts de la represa, una jugada d’atac ràpida ha agafat descol·locada a Noruega. Hand ha rebut al costat dret i ha trobat a Wilkinson a la frontal de la petita. La davantera no ha fallat i ha anotat l’únic gol del partit. Noruega ha intentat reaccionar i ha fregat l’empat en un xut de Tuva Hansen que ha topat amb el travesser. Les locals també han tingut l’ocasió de sentenciar gràcies a un penal, però Percival ha enviat la pilota a la fusta.

Malgrat tot, Nova Zelanda ha mantingut l’avantatge i ha sumat els tres primers punts davant 42.137 espectadors, un rècord d’assistència al país, tant en homes com en dones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)