Territorial

Presentada la setena edició del torneig juvenil The Cup

Com ja comença a ser una tradició a l’estiu, el torneig juvenil The Cup engega motors. L’esdeveniment, que enguany es disputarà entre el 16 i el 19 d’agost al camp municipal Can Xaubet de Pineda de Mar, ha estat presentat a l’Atzavara Hotel de Santa Susanna i comptarà amb la participació de vuit equips. Enguany els participants són el Barça, el Girona, el Pafos de Xipre, l’Espanyol, el Madrid, l’actual campió, la Real Sociedad, el València i l’amfitrió, l’Aqua Hotel FC.

En l’acte de presentació hi han estat presents l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, a més del vicepresident de la FCF, Jordi Bonet, el director esportiu del torneig, Lluís Carreras i el director del The Cup, Manu Campàs. L’entrada al camp del torneig juvenil que transmet els valors de la formació acadèmica, el treball en equip, el Fair Play i la humilitat serà gratuïta, i els partits es podran seguir per Esport3, Movistar, Real Madrid TV i Cablenet (una televisió de Xipre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)