Més futbol

La UEFA expulsa a la Juventus de la Conference League

La UEFA ha comunicat a la Juventus de Turí que queda expulsat de la Conference League 2023/24 per haver infringit les normes de llicències i el joc net financer. La sala primera del CFCB va concloure que el club italià, investigat juntament amb el Chelsea, havia violat el marc regulat de la UEFA incomplint l’acord de conciliació firmat l’agost del 2022, el motiu pel qual l’expulsa de la Conference League –els d’Allegri van quedar setens a la Serie A– i els multa amb 20 milions d’euros.

D’aquesta quantitat econòmica, 10 milions seran condicionats si l’entitat presenta els estats financers anuals complint els requisits comptables del reglament durant els cursos 2023, 2024 i 2025.

En el cas del Chelsea, el club anglès ha estat multat amb 10 milions d’euros ja que la nova propietat va informar de manera proactiva a la UEFA sobre els informes financers presentats de manera incompleta per l’anterior propietat –els londinencs no jugaran a Europa perquè van quedar dotzens en la passada edició de la Premier League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)