Més futbol

El Sant Andreu, campió

Torneig d’Històrics. Els andreuencs s’imposen en la tanda de penals al Manresa (1-1) i obtenen el seu cinquè títol

La tanda de penals va donar al Sant Andreu el seu cinquè títol en el Torneig d’Històrics, disputat al Nou Sardenya, després de l’empat al final del partit contra el Manresa (1-1). La primera part va tenir moltes alternatives i bones ocasions per a tots dos conjunts. La més clara del Sant Andreu en els primers compassos va ser per a Pau Darbra, al travesser (20’). El Manresa va fer l’1-0 amb un gran gol d’Enric Baquero (25’). Abans del descans, els barcelonins van crear perill i van acabar trobant premi, amb una rematada de cap de Paredes. El Sant Andreu va dominar en la segona part, amb una gran oportunitat de Forgas, però el Manresa també en va tenir una de claríssima, de Carlos Segura. En la tanda de penals, el Manresa va fallar dos penals i el Sant Andreu, cap.