1a divisió

Ancelotti: “Estic satisfet amb la plantilla actual”

El tècnic italià es mostra content amb tots els seus jugadors i assegura tenir plena confiança en Lunin per defensar la porteria blanca

El Real Madrid s’estrenarà demà a la lliga al camp de l’Athletic de Bilbao, amb la recent i important baixa del porter Thibaut Courtois, que ha patit una greu lesió que el tindrà molt de temps apartat dels terrenys de joc.

Tot i així, Ancelotti s’ha mostrat tranquil a la roda de premsa prèvia al partit de demà a San Mamés, i ha mostrat plena confiança en Andryi Lunin, el segon porter de l’equip blanc, tot i que també ha comentat que els propers dies valoraran si cal buscar un nou porter per incorporar-lo a la plantilla.

A banda del tema de la porteria, la roda de premsa del tècnic italià també ha estat marcada per la manca d’un ‘9’ de màxim nivell i la falta de gol. En aquest sentit, Ancelotti considera que en la pretemporada han marcat molts gols, que han tingut moltes ocasions, i manifesta satisfacció amb la plantilla actual, de manera que no contempla cap substitut per Benzema: “L’equip està endollat, amb il·lusió i compromís”, i assegura que “Joselu és molt bo a l’àrea i Brahim entre línies pot donar solucions”. D’altra banda, però, Ancelotti sí que veu algunes mancances en l’aspecte defensiu, on diu que l’equip ha de millorar.

Pel que fa al duel contra l’Athletic, i de cara a la competició en general, l’entrenador blanc assegura que sortiran a jugar amb moltes ganes i provant d’alternar diferents sistemes: “Podem utilitzar el 4-3-3 o 4-2-31 amb dos pivots”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)