Més futbol

Messi, a ritme de rècord

Marcant el gol més llunyà de la seva carrera, l’argentí va ajudar ahir el seu equip a classificar-se per la primera final de la història del club

Lionel Messi ja va deixar clar que no marxava del PSG per retirar-se i que volia continuar jugant al seu futbol, si no el millor, un dels millors del món. Avui, fa un mes exacte que l’Inter de Miami va anunciar el fixatge de l’argentí i,amb aquest mes, el de Rosario ja ha jugat 6 partits vestint la samarreta rosa i ha anotat fins a 9 dianes. A més a més, amb la victòria d’ahir davant el Philadelphia Union (4-1), el 10 està a un pas, o més ben dit, un partit, d’aixecar el seu primer títol amb el Miami. I és que al matx d’ahir, el seu equip es jugava la semifinal de la Leagues Cup -competició on s’enfronten els clubs de la MLS i la Liga MX- i els de Tata Martino van guanyar-se el bitllet a la final, que disputaran el diumenge 20 d’agost a les 3 h (hora catalana) contra el Nashville.

L’exculer, ahir no va abaixar el ritme de killer, i va marcar un dels 4 gols que van classificar el seu equip per a la final. I no va ser un gol qualsevol. Més de 32 mestres, són els que hi havia entre Messi i la porteria ahir a la nit quan el davanter va decidir llançar un míssil que es va convertir en el gol més llunyà de la seva carrera. Amb aquesta, i les vuit dianes més que ha anotat amb el Miami, ja firma un promig de 1,5 gols per partit. I aquesta efectivitat no només ha servit al 10 per coronar-se individualment com a pitxixi de la Leagues Cup. També han fet que, aquests 6 partits que ha jugat Messi, hagin acabat amb victòria de l’Inter de Miami. Un equip que, cal recordar, abans de l’arribada del davanter, es trobava entre els pitjors equips de l’any de la MLS i ara, és el preferit per guanyar la final de la Leagues Cup.

Lionel Messi ha aterrat a Miami per canviar-ho tot, i això està fent fins al moment. 9 dianes en 6 partits. El gol des de més lluny de tota la seva carrera. Ha classificat l’equip per a la primera final de la història del club, i només 29 dies després de la seva arribada, cosa que també trenca un altre rècord personal. Amb menys d’un mes, el 10 per excel·lència, ha capgirat tot un club. I a més a més, ara comptarà amb l’ajuda dels seus amics Jordi Alba -qui ahir també va marcar-i Sergio Busquets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.