Més futbol

Leo Messi, Haaland i De Bruyne, els finalistes

UEFA. Tots tres aspiren al guardó de millor futbolista del curs 2022/23 per l’ens europeu. Guardiola, Inzaghi i Spalletti, al del millor entrenador

La UEFA va donar a conèixer la llista dels millors jugadors i millors entrenadors del curs 2022/23. L’ens europeu organitzarà una gala el 31 d’agost a Montecarlo, coincidint amb els sortejos de la fase de grups de la Champions League, l’Europa League i la Conference League, en la qual atorgarà els guardons, amb els finalistes Leo Messi, i per part del Manchester City Erling Haaland i Kevin de Bruyne, entre els futbolistes, i Pep Guardiola, Simone Inzaghi (Inter) i Luciano Spalletti (Nàpols), en l’apartat de millors tècnics, que han ocupat el podi entre els més votats entre periodistes, jugadors i entrenadors d’Europa.

Per al premi compta la temporada que han fet els protagonistes tant en el seu club com en la selecció, sempre que hagin militat en algun club europeu.

La UEFA va donar a conèixer la llista dels altres jugadors que han quedat fora de la lluita pel guardó, una llista en què no hi ha Vinícius però sí Gündogan, actualment en el Barça, Rodri (5è), Mbappé (6è), Modric (7è), Brozovic (8è), Declan Rice (9è) o Alexis Mac Allister (10è). Entre els millor tècnics hi ha Arteta (5è) o José Luis Mendilibar (7è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)