Territorial

L’Olot i el Figueres es disputen el títol del Torneig de l’Estany

L’Olot i la Unió jugaran avui la final del torneig de l’Estany al Miquel Coromina i Moretó de Banyoles (21:30h). Els dos conjunts es van imposar al Peralada (1-0) i als amfitrions (0-3) en les semifinals disputades ahir. Pel tercer i quart lloc s’hi posaran a les 19:30 banyolins i peraladencs en l’avantsala de la lluita pel títol.

El conjunt garrotxí va superar al Peralada amb un gol de Gallardo en pròpia porteria carregat de mala sort per als de l’Alt Empordà i d’imprecisió entre el porter, Gallardo i Marc Mas. El tècnic de l’equip olotí, Pedro Dólera, va fer múltiples rotacions i diversos jugadors del filial, el Sant Jaume de Llierca,i del juvenil van tenir participació sobre la gespa.

En l’altre semifinals, el Figueres va fer valer el fet de competir en una categoria més que el Banyoles per accedir a la final. Això sí, els del Pla de l’Estany van afrontar el matx carregats de baixes, un fet que els va condicionar. Les dianes de Pep Verga i Moha, en el primer temps, i d’Hugo ja a les acaballes, van donar el triomf a una Unió (Lliga Elit) que lluitarà per impedir que l’Olot (3a FEF) revalidi el títol a l’Estany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)