Més futbol

La LigaF sol·licita la inhabilitació de Rubiales

La lliga professional de futbol femení (LigaF) ha presentat una denúncia davant el president del Consell Superior d’Esports (CSD) en què sol·licita la inhabilitació del president de la federació espanyola de futbol, Luis Rubiales, arran del seu comportament en la final del mundial, tant pel petó a Jennifer Hermoso com pels seus gestos al costat de la reina i la infanta.

La LigaF lamenta que una de les majors fites de la història de l’esport espanyol fos tacada pel “vergonyós comportament del màxim representant del futbol espanyol que, una vegada més, guiat pel seu continu i habitual afany de protagonisme, va demostrar no estar a l’alçada del càrrec que ostenta”.

La competició remarca que el comportament de Rubiales és intolerable i que “les justificacions posteriors no reflecteixen la seva manera de pensar” i són “inadequades”. A més, assegura que l’actitud del president de la federació s’allunya dels “valors” de la societat espanyola i que tot plegat es tracta d’una vergonya internacional sense precedents. “Quan el món havia de tenir els ulls posats en les nostres futbolistes, el president va aconseguir que els ulls del món se centressin en la seva virilitat”, indica el comunicat.

La LigaF tanca el text dient que “el futbol espanyol no mereix un representant d’aquest nivell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)