Més futbol

El CSD activa el protocol per suspendre Rubiales

Victor Francos, president del Consejo Superior del Deporte (CSD), ha comparegut en una roda de premsa extraordinària per comunicar les accions que durà a terme el govern espanyol sobre l’afer Rubiales. En primer lloc, Francos ha volgut condemnar l’actitud de Rubiales amb qui va tenir una petita conversa tornant d’Austràlia i que li va fer saber que s’havia equivocat i que havia de respondre de manera contundent. Francos també ha demanat a Rubiales que demani perdó a les jugadores, sobretot després de treure protagonisme d’un fet històric com la conquesta d’un mundial de futbol i tot el que suposa les actituds desafortunades.

“El camí del govern amb el president de la FEF avui ha acabat”, ha explicat Francos que ha recalcat que s’ha elevat el cas al Tribunal Administrativo del Deporte (TAD) per poder seguir els tràmits al peu de la lletra i de manera contundent. “No podem saltar-nos cap pas, i la feina del TAD serà important i la respectarem”, ha dit Francos.

Així doncs, en els pròxims dies el govern anunciarà les mesures que el TAD, amb el suport del CSD, aplicarà a la figura de Rubiales. El president del consell ha estat clar amb la posició del govern espanyol i ha posat èmfasi amb les paraules del president Pedro Sánchez, poques hores després de les polèmiques i condemnables accions de Rubiales en la celebració del mundial guanyat per la selecció espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)